Compress.my / 02

Zwolnij miejsce za pomocą jednej prostej płatności

Spróbuj zwolnić do 1 GB miejsca na pliki. Potrzebujesz więcej? Zapłać raz za ilość plików, które chcesz zmniejszyć. Zaoszczędzona przestrzeń zależy od Twoich plików.

1 GB bezpłatnej wersji próbnej

$0
  • 1 GB plików do zmniejszenia
  • Zdjęcia, filmy, pliki PDF i audio.
  • Nazwy plików, foldery, linki i udostępnianie pozostają bez zmian.
  • Nic się nie zmieni, dopóki nie zdecydujesz inaczej
Zwolnij miejsce na moim Dysku

15 GB

$9.99jednorazowo
  • 15 GB plików do zmniejszenia
  • Zdjęcia, filmy, pliki PDF i audio.
  • Nazwy plików, foldery, linki i udostępnianie pozostają bez zmian.
  • Nic się nie zmieni, dopóki nie zdecydujesz inaczej
Zwolnij miejsce na moim Dysku

100 GB

$9.99jednorazowo
  • 100 GB plików do zmniejszenia
  • Zdjęcia, filmy, pliki PDF i audio.
  • Nazwy plików, foldery, linki i udostępnianie pozostają bez zmian.
  • Nic się nie zmieni, dopóki nie zdecydujesz inaczej
Zwolnij miejsce na moim Dysku

200 GB

$14.99jednorazowo
  • 200 GB plików do zmniejszenia
  • Zdjęcia, filmy, pliki PDF i audio.
  • Nazwy plików, foldery, linki i udostępnianie pozostają bez zmian.
  • Nic się nie zmieni, dopóki nie zdecydujesz inaczej
Zwolnij miejsce na moim Dysku

2 TB

$19.99jednorazowo
  • 2 TB plików do zmniejszenia
  • Zdjęcia, filmy, pliki PDF i audio.
  • Nazwy plików, foldery, linki i udostępnianie pozostają bez zmian.
  • Nic się nie zmieni, dopóki nie zdecydujesz inaczej
Zwolnij miejsce na moim Dysku

Pomniejszone z myślą o jakości

Pomniejsz pliki, zachowując ich przydatność do codziennego przeglądania i słuchania. Niektóre detale mogą zostać utracone, więc zachowaj kopię ważnych oryginałów. Plik zastępujemy tylko wtedy, gdy nowa wersja działa i zajmuje mniej miejsca.

Nic się nie zmieni, dopóki nie zdecydujesz inaczej

Jak duży może być każdy plik?

Każdy obraz może mieć do 256 MiB (około 268 MB). Każdy plik PDF, wideo lub audio może mieć do 8 GiB (około 8.6 GB). Większe pliki pozostają bez zmian. Jeśli nie zmniejszamy żadnych plików, możesz ponownie skorzystać ze swojego planu.